fbpx

BLOG

Regulament Oficial – Giveaway INSPIRO by the Lake
Pe 15 iunie, Village by the Lake din Tărnița 🏞️ găzduiește INSPIRO by the Lake, un eveniment exclusiv dedicat vinurilor spumante Inspiro. Cu DJ Vladimir 🎧 la pupitru, te așteaptă o seară memorabilă într-un cadru spectaculos.
În lumea vinului se povestesc multe: despre vinuri, despre asocieri cu mâncare, despre temperatura de servire, despre vinuri vechi și noi, iar lista poate continua.
Cum ar fi ca anul acesta să iei în calcul mai multe vinuri potrivite la masa de Paște, astfel încât să ai opțiuni suficiente atât în funcție de preparat, cât și în funcție de oaspete?
Deschide-ți inima și simțurile către universul minunat al degustării vinului! Înainte de a savura fiecare picătură prețioasă, pregătește-ți sufletul pentru călătoria aromatică și gustativă ce urmează.
Descoperă dezbaterile fascinante despre relația dintre vin și mâncare în acest articol captivant! Află dacă este mai bine să savurezi aceste delicii separat sau împreună, și bucură-te de sfaturile experte despre cum să îți îmbogățești experiența gastronomică.
Originar din Georgia, soiul de struguri Saperavi s-a acomodat tare bine pe meleagurile Republicii Moldova, iar astăzi este cultivat de mai multe crame de aici.