fbpx

Inspiro by the Lake: Party-ul pe care nu vrei să-l ratezi!

Inspiro party eveniment Cluj

Vara aceasta, te invităm să evadezi din rutina urbană și să te alături unui eveniment de neuitat: INSPIRO by the Lake! În data de 15 iunie, Village by the Lake din frumoasa locație de pe pontonul Tarnița, Cluj 🏞️ va găzdui un eveniment exclusiv dedicat vinurilor spumante Inspiro, unde atmosfera va fi întreținută de nimeni altul decât DJ Vladimir! 🎧

dj vladimir

Cumpără bilet

Biletele sunt live și trebuie să le prinzi rapid! Intră pe Extasy sau Entertix și asigură-ți locul la cel mai cool eveniment al verii.
Muzică de senzație cu DJ Vladimir

DJ Vladimir 🎧 va face magia să se întâmple cu mixaje care te vor ține pe ringul de dans toată noaptea. Pregătește-te pentru un playlist de top, perfect pentru o noapte memorabilă sub cerul liber.

Vinuri spumante Inspiro – Deliciul serii

Vedetele serii vor fi, desigur, vinurile spumante Inspiro. Fiecare pahar te va purta într-o călătorie a gusturilor, cu arome rafinate și bule delicate. Este momentul să te răsfeți și să savurezi aceste vinuri într-un cadru de excepție.

Fii acolo!

Biletele sunt disponibile acum și te invităm să le achiziționezi cât mai curând! Poți să-ți rezervi locul accesând linkurile de mai jos:

Vino pe 15 iunie la Village by the Lake să trăiești magia INSPIRO by the Lake! E timpul să te bucuri de o seară plină de distracție și oameni extraordinari! 🥂

Let’s make this summer unforgettable! See you there!

Inspiro party eveniment Cluj
Facebook