fbpx

DETALII LIVRARE

Livrarea produselor

Produsele se livreaza prin firma de curierat rapid Sameday Curier, in zilele lucratoare sau la cerere sambata.

La comenzile din afara teritoriului Romaniei livrarea se va face prin firma de expeditie solicitata de client.


Cat costa livrarea

Livrarea este gratuita la comenzile pentru minim 2 sticle comandate (mai putin sticlele mici de 0.187 ml).

Taxa de ramburs este 10lei (TVA inclus)

Prin TNT Curierat / FedEx Expre punem la dispoziție și livrarea internațională a comenzilor, taxele de livrare fiind suportate de cumparator indiferent de valoarea comenzii. La orice comanda efectuată pe site-ul nostru, noi obținem  tarife preferentiale pentru dvs.


In cat timp se face livrarea

Intervalul mediu de livrare este de 1-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Data va fi anuntata de catre operatorul nostru si va fi mentionata in e-mailul primit de la noi. In situatii exceptionale pot exista intarzieri cauzate de numarul mare de livrari facute de firma de curierat, de conditiile meteo, etc.

Pentru comenzile din afara Romaniei timpul de livrare va fi anuntat punctual pe comanda.


Ambalaje

Ambalajele sunt gratuite pentru toate produsele.


Cum returnez un produs

Puteti returna orice produs in termen de 10 zile de la receptionarea comenzii cu conditia ca acestea sa fie in stare perfecta adica asa cum le-ati primit.

Produsele se returneaza in ambalajul original prin aceeasi metoda de transport folosita la cumparare. Produsele trebuie asigurate pe parcursul transportului de catre dumneavostra. Nu se primesc produsele cu ambalaje stricate din cauza ambalarii nepotrivite.

Pentru a returna un produs trebuie sa completati formularul de returnare.

Nu se primesc produse cu plata la livrare.


In cat timp primesc banii inapoi

In cazul unui produs returnat, dupa constatarea starii acestuia vi se returneaza banii contravaloarea acestuia in maxim 30 zile. ( valoarea returnata pentru produs este supusa unor termeni si conditii; nu se va primi inapoi valoarea integrala a produsului in cazul in care acesta a fost la promotie cand a fost comandat, daca a fost oferit transport gratuit sau ati avut alte beneficii).