fbpx

TERMENI SI CONDITII

Continutul cuprins in acest material face referire la termenii si conditiile in care poate fi folosit acest site denumit in continuare magazin. Accesarea si utilizarea acestuia de catre persoane fizice si/sau juridice presupune acceptul acestora cu privire la cele inscrise mai jos si care tin loc de contract intre dumneavoastra si magazin. Ca atare are o valoare legala.

Firma Produse Moldovenesti S.R.L. detine si gestioneaza magazinul virtual www.produse-moldovenesti.ro. Date de contact: folosind formularul de contact din pagina web.


Introducere

Magazinul Produse Moldovenesti Shop vinde prin comanda online bauturi prezente in oferta, catre persoane fizice si juridice, denumite in continuare utilizatori, cu resedinta in Romania si in afara ei.

Utilizatorii pot face comenzi folosind functiile si informatiile puse la dispozitie de magazinul Produse Moldovenesti Shop.


Obligatiile utilizatorilor si alte date de interes

In momentul in care ati plasat o comanda va supuneti termenilor si conditiilor inscrise aici. Acest lucru presupune ca sunteti obligat sa oferiti informatii reale asupra identitatii dvs, precum si al adresei de livrare si de aceea atunci cand survin modificari va rugam sa le actualizati in cazul celor care au cont de utilizator. Daca se constata ca acestea nu sunt reale contul respectiv va fi suspendat.

Datele furnizate de fiecare utilizator vor fi folosite exclusiv pentru operarea si plasarea comenzilor, precum si in scopul informarii cu privire la anumite campanii, promotii sau alte modificari pe care magazinul Produse Moldovenesti Shop le poate realiza fara preaviz. Datele utilizatorilor nu vor fi divulgate catre terti decat in limitele prevederilor legale.

In acest sens orice utilizator care considera ca acest principiu de confidentialitate nu este respectat are dreptul sa-si anuleze contul si sa nu se foloseasca de serviciile oferite de magazinul Produse Moldovenesti Shop gestionat de Produse Moldovenesti S.R.L. Nu ne asumam nici un fel de daune morale sau materiale cu privire la aceste prevederi.

Utilizatorul denumit in continuare comparator are obligatia sa ridice coletul comandat la sosirea curierului. In cazul in care nu mai doreste acest colet cumparatorul are dreptul legal ca in termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestuia sa-l returneze in stare perfecta. Acest lucru presupune ca produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite. Nu se accepta produse care prezinta, zgarieturi, sunt deschise, sau ambalaje deteriorate etc.

Costurile transportului cad in sarcina cumparatorului. Pentru a face returul trebuie completat formularul de returnare. In urma acestei sesizari veti fi contactat de un operator Produse Moldovenesti Shop pentru a clarifica toate detaliile returului.

Termenul de returnare al banilor este de maximum 30 zile doar la produsele primite in stare perfecta.

De asemenea in cazul in care primiti un alt produs decat cel comandat sau constatati anumite nereguli va rugam sa ne contactati in 24h de la primirea coletului la comenzi@produse-moldovenesti.ro pentru a remedia situatia. In caz contrar nu ne putem asuma nici un fel de raspundere.

De asemenea recomandam sa deschideti coletul primit in fata curierului pentru a constata daca exista eventuale nereguli (cum ar fi cutii aparent desigilate, cu urme de fortare, semi deschise, ude, strambate, incleiate). Aceste nereguli trebuie semnalate imediat firmei transportatoare. Orice semnalari ulterioare nu pot fi luate in calcul. Pentru orice situatie de acest gen ce nu tine de competenta noastra ci se datoreaza manipularii defectoase sau al transportului efectuat de serviciul de curierat, sesizarile trebuie adresate firmei de transport.

Pentru a comanda din magazinul Produse Moldovenesti Shop trebuie sa urmati pasii inscrisi in rubrica “Cum comand”. Nu exista o valoare minima a unei comenzi. Doar cele care depasesc 2 sticle comande ((mai putin sticlele mici de 0.187 ml) pe teritoriul Romaniei beneficieaza de transport gratuit prin serviciile de curierat Sameday. Comenziile din afara Romaniei se accepta doar cu plata in avans prin modalitatile inscrise la rubrica “Modalitati de plata”, iar costul transportului cade in sarcina cumparatorului. In cazul in care se doreste putem solicita un tarif preferential de la serviciul de curierat cu care colaboram.


Obligatiile magazinului Produse Moldovenesti Shop

In ce priveste obligatiile noastre, Magazinul Produse Moldovenesti Shop se obliga sa expedieze comenzile confirmate in termenul anuntat telefonic si pe mail de catre operatorul nostru. In cazul in care produsele comandate nu sunt pe stoc acest lucru va fi mentionat atat telefonic, cat si pe e-mail, iar clientul va primi toate detaliile cu privire la posibila livrare a acestora.

In cazul retururilor acceptate, Produse Moldovenesti Shop se obliga sa returneze contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data sesizarii facute de comparator.


Garantie

Toate produsele au o garantie de 30 zile de la data achizitionarii lor.

Aceasta garantie nu include deteriorarea provocata produsului din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare, al accidentelor, a neatentiei, a neglijentei, in general al utilizarii necorespunzatoare sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material.


Drepturi de autor

Toate materialele continute in acest site – www.produse-moldovenesti.ro – sunt proprietatea Produse Moldovenesti S.R.L. si sunt protejata de Legea pentru protectia drepturilor de autor nr. 8/1996 si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul Produse Moldovenesti S.R.L. integral sau partial al textelor, imaginilor, simbolurilor grafice, precum si al altor date se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Accesarea si utilizarea serviciilor oferite de magazinul Produse Moldovenesti Shop trebuie facuta exclusiv pentru uz personal. Orice activitate care are un scop diferit de acesta trebuie sa aiba avizul scris al proprietarului.

Accesul neautorizat in conturile utilizatorilor Produse Moldovenesti Shop sau in sistemul informatic al magazinului este strict interzis, constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare. Magazinul are dreptul de a modifica oricare sectiune din site, in orice moment, fara preaviz. Orice disputa va fi solutionata pe cale amiabila, in caz contrat se va apela pe cale legala. Litigiile vor fi solutionate de catre instanta competenta teritorial locului vanzatorului.


Acuratetea imaginilor

Se stie ca nuantele din fotografii nu sunt identice 100% cu cele din realitate, iar acest lucru se datoreaza faptului ca fiecare calculator are setari de culoare si luminozitate diferite. In plus, in functie de lumina la care au fost fotografiate produsele si suportul material pe care au fost asezate, culorile pot suferi mici modificari. Noi am incercat sa redam cat mai fidel proprietatile produselor.