fbpx

Eveniment “Valentine’s Flames” – curs de gătit și degustare de vinuri

Valentine's eveniment Cluj-Napoca

Descoperă dragostea culinară la “Valentine’s Flames”

Dragostea se află în detalii, iar anul acesta de Valentine’s Day, alături de prietenii de la Grill Expert Academy îți pregătim o experiență culinară de neuitat. În colaborare cu Chef Sorin Berar, primul Grill Master certificat Weber World din România, și somelierul Răzvan Demian, vă invităm să vă alăturați evenimentului “Valentine’s Flames” – un curs de gătit și o degustare de vinuri, desfășurate într-o atmosferă romantică.

Chef Sorin Berar Grill Expert Weber
somelier

Detalii eveniment:

 • Data și Ora: 14 februarie, începând cu ora 16:00
 • Durata: Aproximativ 4 ore
 • Locație: Str. Ioan Zaicu, nr. 2, Cluj-Napoca

 

Ce veți experimenta la “Valentine’s Flames”?

Cursul “Valentine’s Flames” este mai mult decât o simplă masă în oraș de Ziua Îndrăgostiților. Acesta este un prilej de a vă bucura de o experiență interactivă, unde veți învăța împreună arta gătitului la grătar și arta asortării vinurilor. Sub îndrumarea pasionatului Chef Sorin Berar și a maestrului somelier Răzvan Demian, veți explora următoarele:

 1. Introducere în meniu: Descoperiți surprizele delicioase pe care le veți pregăti împreună.

 2. Descrierea aparatelor pentru gătit și pregătirea surselor de foc: Aflați secretele unui grătar perfect și cum să pregătiți focul potrivit.

 3. Fapte interesante despre carne și garnituri: Învățați despre proveniența ingredientelor și cum să le combinați pentru a crea preparate de excepție.

 4. Sfaturi și trucuri pentru maeștrii grătarului: Chef Sorin Berar vă dezvăluie secretele care transformă gătitul în artă.

 5. Degustare comună a meniului: Bucurați-vă împreună de rezultatele muncii voastre într-o atmosferă relaxată și romantică.

 6. Interacțiune socială: Împărtășiți experiența cu ceilalți participanți și bucurați-vă de atmosfera prietenoasă.

 7. Posibilitatea de a participa direct la prepararea rețetelor: Luați parte activ la procesul de gătit și descoperiți bucuria de a crea împreună.

 8. Cadou surpriză la plecare: Păstrați amintirea acestei serii speciale cu un cadou surpriză.

couple grill cooking curs gatit cuplu
couple love valentines day cooking dinner

Meniu și Rețete:

 • Halloumi la grătar
 • Tenderloin de vită
 • Lava cake

Ce este inclus:

 • Degustarea preparatelor gătite în cadrul cursului
 • Toate băuturile (apă, cafea, vin)
 • Un șorț original de bucătar, marca Grill Expert
 • Mapă curs (rețete și tips&tricks)
 • Degustare de vinuri susținută de celebrul somelier Răzvan Demian

 

“Valentine’s Flames” este un eveniment culinar, o călătorie în lumea gusturilor fine și a experiențelor inedite. Înscrieți-vă acum pentru a vă asigura un loc la acest eveniment deosebit și transformați Ziua Îndrăgostiților într-o ocazie memorabilă, plină de dragoste și delicii culinare.

Locurile sunt limitate, așa că asigură-ți locul acum și pregătește-te să trăiești o experiență de Valentine’s Day cu totul deosebită! 🌹✨ Biletele sunt disponibile aici: https://grill-expert.ro/grill-academy-valentines-flames/ 🎟️

meal dinner Valentines day steak
meat valentines
couple grill
Valentine's eveniment Cluj-Napoca
Facebook