fbpx

Holdingul „Suvorov-Vin” și-a început activitatea în 1998, ca producător de vinuri de înaltă calitate. Pentru a supraveghea în mod constant calitatea produselor livrate, la mijlocul anului 2003 a fost construită o fabrică cu ciclu complet, situată în oraşul Căuşeni. SUVOROV, situat in regiunea Purcari – este una dintre cele mai mari fabrici de vinuri din Moldova.

Geografia exporturilor cuprinde o bună parte a lumii, vinurile fiind savurate în țări precum: SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Polonia, Cehia, Slovacia, Croația, Letonia, Lituania, România, Turcia, țările din Africa, Israel, China, Japonia.

suvorov vin

În scopul monitorizării constante a calității produselor, în mijlocul anului 2003, compania a construit o fabrică completă, situată în orașul Căuşeni, în zona Purcari a Republicii Moldova. Fabrica este considerată una dintre cele mai avansate din Republica Moldova și din țările CSI, iar echipamentul său îndeplinește standardele europene.

Cramele (Suvorov & Kazayak) exploatează 500 ha de viță de vie, iar plantațiile se regăsesc în două zone delimitate cu indicație geografică protejată (IGP), respectiv partea de
sud-est a Moldovei, în regiunea viticolă Ștefan Vodă și partea de sud, în regiunea viticolă Valul lui Traian. Procentajul soiurilor roșii cultivate este de 52%, iar al celor albe, 48%.

suvorov vin
suvorov vin moldova vinuri moldovenesti