fbpx

“Cea Mai Bună Vinărie a Anului 2023”: Descoperă Povestea de Succes a Chateau Vartely

Povestea de Succes a Chateau Vartely

Istoria vinăriei începe în anul 1996, când a fost înființată firma “Chateau Vartely”. Au trecut opt ani de muncă asiduă pentru a construi crama, pentru a planifica și planta viile, și pentru a începe comercializarea. Așadar, în anul 2004, vinăria a fost inaugurată oficial în localitatea Orhei.

Datorită calității produselor sale, Chateau Vartely a devenit o adevărată senzație în industria vinicolă a Moldovei. Complexul turistic, care include un hotel și un restaurant, a fost deschis în anul 2008, la aproximativ 50 de kilometri de capitala Republicii Moldova, Chișinău.

Sloganul lor, “Vin cu dragoste pentru tine,” reflectă pasiunea și devotamentul pe care îl pun în fiecare picătură de vin produs. Calitatea acestor vinuri a fost recunoscută la nivel internațional, obținând numeroase medalii și distincții la concursuri precum Mondial de Bruxelles, Mundus Vini, Vinalies Internationales, Decanter, International Wine & Spirits Competition, Sakura, Citta del Vino, International Wine Challenge și multe altele.

Succesele lor nu se limitează doar la Republica Moldova; vinurile Chateau Vartely au câștigat inimile consumatorilor din întreaga lume, inclusiv din România, Austria, Canada, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Suedia, Portugalia și multe altele. Cu peste 120 de medalii și mențiuni de onoare obținute la competiții internaționale, aceste vinuri s-au evidențiat în competiție cu cele mai renumite vinuri din Franța, Portugalia și Spania.

 

Secretele Calității

Calitatea excepțională a vinurilor Chateau Vartely se datorează plantațiilor lor proprii de viță-de-vie din regiunile Codru și Valul lui Traian. Microclimatul unic din aceste zone permite producerea unor vinuri cu adevărat remarcabile. Cu atenție la detalii și pasiune pentru vinificație, echipa Chateau Vartely creează vinuri ce combină soiuri europene și autohtone.

Legenda vinului Acasa la Taraboste
O proiectie fascinanta de realitate augmentata care reda prin efecte speciale, istoria vinariei Chateau Vartely.

Gama Variată de Vinuri

Brandul Chateau Vartely oferă o gamă variată de vinuri și distilate, pentru a satisface gusturile celor mai exigenți iubitori de vin. Printre gamele lor se numără:

 

Taraboste

Vinuri cu caracter puternic și note bogate de arome.

 

Individo

Vinuri fine și elegante, perfecte pentru momente speciale.

 

Inspiro

Vinuri cu personalitate, cu un buchet complex de arome.

 

Cameo

Vinuri ușor de savurat, potrivite pentru orice ocazie.

 

Totem

Vinuri distinctive și memorabile.

 

Ice Wine

Vinuri dulci și rafinate, perfecte pentru desert.

 

Spumant Clasic

Ideal pentru a savura momente de bucurie.

 

Distilate din Vin

Perfecte pentru a experimenta arome intense.

 

Pentru a vă bucura de aceste vinuri deosebite, vizitați https://produse-moldovenesti.ro/ unde, în luna octombrie, beneficiați de TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile de minim 2 sticle.

 

În concluzie, Chateau Vartely a devenit un nume de referință în lumea vinurilor, obținând recunoaștere și la nivel internațional. Cu pasiune, devotament și atenție la calitate, echipa lor continuă să creeze vinuri care aduc bucurie în inimile iubitorilor de vin din întreaga lume.

Urmărește-ne și pe Social Media pentru mai multe beneficii și noutăți!

Facebook