Degustare de vinuri la Seasons Roman

23 Mar | 19:00, Seasons Roman, or. Roman, jud. Neamt

O experiență de neuitat alături de Razvan Demian si Casa Château Vartely.

Ce se întâmplă când acestea vin braț la braț cu un meniu alcătuit din ingrediente special alese pentru el și acorduri vibrante de muzică live?

Seasons Bistro vă invită joi 23 martie 2017 începân cu ora 19:00 să dezlegați acest mister într-o ambianță unică în Roman

Seara va debuta cu o degustare de vinuri atent selecționate, care au călătorit tocmai din Republica Moldova pentru a se prezenta în fața dumneavoastră. Invitatul nostru special se va asigura că fiecare pahar de vin își va dezvălui povestea și vă va conduce înspre cunoașterea lui.

Evenimentul va fi completat de un meniu marca Seasons Bistro cu produse atent selectate și pregătite special pentru vinul care le va acompania. Ionela Mardare,va avea grijă să dea o aură vibrantă evenimentului prin acorduri de muzică live.

Costul participării la acest eveniment este de 95 lei/ persoană și include degustarea de vinuri și meniul de mâncare. Locuri limitate, rezervari se pot face pana cel tarziu Marți 21 martie 2017 la numărul de telefon: 0333 803 198.

Seasons creează emoții!