Vin cu Dragoste Pentru Tine

09 Mar | 19:30, Cofetăria "Un Dulce", Cluj-Napoca

Hai la noi, cu multă dragoste, să gustăm vinuri de la castel în capitala dulciurilor și să primești în dar un mărțișor! O oportunitate perfectă de a sărbători surprinzătoarea primăvară alb-verde din acest martie! De data aceasta, veți pleca de la noi cu un vin bun, așadar vă așteptăm cu drag la un eveniment cadou!

Vom descoperi împreună compania Château Vartély, fondată în anul 2004. Vinurile sub acest brand au apărut încă din anul 1996. Château Vartély se află la o distanță de doar 50 de kilometri de Chișinău și dispune de o suprafață totală de vii de 260 de hectare, situate în zona Codrului și cea Bugeacului, iar roadele strugurilor crescuți în aceste spații sunt împărțite în peste 4,5 milioane de sticle anual.

www.vartely.md
Vinurile cramei Château Vartély au reușit să cucerească iubitorii de vinuri din Republica Moldova și România într-un timp relativ scurt, dar adevărata valoare a acestor vinuri a fost evidentă când au obtinut medalii si diplome de excelenta la concursuri internationale de profil cum sunt: Concours Mondial de Bruxelles, Mundus Vini, Vinalies Internationales, Decanter, International Wine & Spirits Competition, La Selezione del Sindaco, Prodexpo, VinoForum si multe altele.

Vinurile servite:
INDIVIDO rosé (Cabernet Sauvignon – Merlot)
INDIVIDO roșu (Rară neagră – Malbec – Syrah)
SPUMANT BRUT (Blanc de Noir)
CHARDONAY BOTRITIS 2013
ICE WINE (Muscat Ottonel)

ÎNSOȚITE DE 5 prăjituri.

Preț – 75 lei / pers – PRIMEȘTI 1 sticlă GRATIS de Individo Rosé sau Roșu
Locuri disponibile – 30
Rezervări – 0745702751