Degustare de vinuri la Timeless – Urban Bistrot

31 Mar | 20:30, Timeless - Urban Bistrot

O seara perfectă în care poți degusta vinuri create din emoții intense, care produc emoții intense, vinuri apărute din setea pentru personalitate pentru oameni cu personalitate, vinuri pentru cei care nu se mulțumesc cu puținul… Chateau Vartely Individo, intr-o seară umoroasă…

Umor cântat si caricaturizat!  (Daniel Iancu & Costel Patrascan)

Este un concept neconventional, inedit, cu mare impact la public, un spectacol la care se rade non-stop si in urma caruia spectatorul pleaca cu “ceva” acasa. Este un spectacol de atitudine care abordeaza teme care ne frământă pe toti, tratate intr-un limbaj universal: umorul de calitate alături de un  vin distins, intens, corpolent, special, elegant cu o “inimă” plina de caracter – Individo….

Daniel Iancu

– Daca este s-o citam pe gazetara Loreta Popa putem spune ca “umorul lui Daniel Iancu este recunoscut si cu siguranta este cel mai apropiat de forma de protest in randul folkistilor de astazi”. El este creatorul cantecelor Vine valu’ si-mi ia calu’, Ofiterul Radu sau Patria.

Costel Patrascan

Cum remarca – de data aceasta criticul Alex Stefanescu -“dracul însuși ar deveni agreabil dacă s-ar lăsa desenat de Costel Pătrășcan”…

Va fi o videoproiectie de caricatura comentata, in mai multe reprize, in care caricaturistul va prezenta pe un ecran ceva, va spune altceva, iar publicul va intelege cu totul altceva… Asta ca sa fie foarte clar!

Pentru a intelege si mai bine… arta vinului si a umorului, va asteptam pe #31martie2017 la Timeless – Urban Bistrot!
Garantăm o seară perfectă!